| 
 
 
 | 
Kremalı Karabiber Soslu Akdeniz Levreği | 
  | 
servet güngör 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.05.2017 
Mesajlar: 20 Şehir: Malatya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc125562 
Gönderme Tarihi: 25.May.2017 
1,171 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 adet Akdeniz Levreği
 
1 yemek kaşığı yağ
 
1 adet soğan
 
2 diş sarımsak
 
200 ml krema
 
Değirmen karabiber
 
Tuz
 
 
Akdeniz Levreğini bir tencere suda yaklaşık 14 dakika pişirin. Soğan ve sarımsakları yemeklik doğrayın. Tavada yağı eritin. Soğan ve sarımsağı ekleyin. Soğanlar saydamlaşana kadar soteleyin. Kremayı ilave edin. Karabiber ve tuz ile tatlandırın. Bir iki taşım kaynadıktan sonra ocaktan alın. Pişen balıkları paketinden çıkarıp servis tabağına alın sos ile servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |