Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Krem Şantili Havuç Tatlısı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Krem Şantili Havuç Tatlısı

mavi zambak
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.08.2020
Mesajlar: 43
Şehir: Mardin
Kısa URL: https://ml.md/lc152569
Gönderme Tarihi: 25.Ağu.2020
362 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet orta boy havuç
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı dövülmüş ceviz
1 paket hindistancevizi
1 paket pötibör bisküvi
Sos için:
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt

Havuçları rendeleyip bir tavaya alın.
Üzerine şekeri serpip kısık ateşte arada karıştırarak kavurun.
Bu esnada pötibör bisküviyi çok toz gibi olmayacak şekilde robottan geçirin.
Havuçlar sulanıp yumuşadığında bisküvileri havuca ekleyin.
Birkaç kez karıştırdıktan sonra cevizleri de ekleyip güzelce karıştırarak homojen bir kıvam almasını sağlayın.
Fırın kabını ya da kupları hafifçe ıslatıp tabanına Hindistan cevizi serpin.
Havuçlu karışımı Hindistan cevizinin üzerine döküp tepsiye yayın.
Süt ve krem şantiyi çırparak krema haline getirin.
Kremayı havuçların üzerine döküp yayın.
Tatlıyı 20 dakika buzlukta ardından buzdolabında bekleterek soğutun.
Üzerine hindistancevizi ve dilerseniz tarçın serpip dilimlediğiniz tatlıyı servis edin.







Krem Şantili Havuç Tatlısı Tarifleri Ayva Tatlısı Tarifleri



(1 adet Krem Şantili Havuç Tatlısı 971 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort