| 
 
 
 | 
Krem Peynir Dolgulu Tavuk | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113957 
Gönderme Tarihi: 05.Oca.2016 
2,333 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 adet tavuk göğüs
 
225 gram rende parmesan
 
60 gram krem peynir
 
¼ su bardağı kıyılmış taze fesleğen
 
1 diş sarımsak
 
2 yemek kaşığı yağ
 
1 tutam taze çekilmiş karabiber
 
1 tutam deniz tuzu
 
 
Tavuk göğüslerini havlu bir kağıt ile kurulayın.
 
Göğüsün tam ortasından kenarlarına kadar bir bıçak yardımı ile cep açın (kenarlarını kesmeden).
 
Peynirleri, rende sarımsağı, fesleğeni ve karabiberi karıştırıp tavuğun kestiğiniz bölümünü doldurun.
 
Bir kaç kürdan yardımı ile doldurulmuş tavuk göğüsünü tutturun.
 
Tavada yağı kızdırıp tavuk göğüslerini pişirmeye başlayın.
 
3-5 dakika sonra altı kahverengileşince peynirli tarafını çevirip 5-10 dakika daha pişirin.
 
Tavayı ocaktan alın ve hazırladığınız peynir karışımından 1 yemek kaşığı daha ilave ederek üzerini 2-3 dakika örtüp erimesini sağlayın.
 
5 dakika dinlendirip servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |