www.miele.com.tr
 
 
400 gr. Ananas dilimleri (konserve) 
 
1 kırmızı Biber 
 
1 Muz, dilimlenmiş 
 
600 gr. Levrek fileto 
 
3 yemek kaşığı Limon suyu 
 
40 gr. Tereyağı 
 
125 ml Ananas suyu 
 
Tuz 
 
Şeker 
 
Şili biberi 
 
2 yemek kaşığı Köri 
 
2 yemek kaşığı Sos kıvamlayıcı 
 
 
Biberlerin sapını ve çekirdeklerini çıkarın, ince ince doğrayınız, balığı büyük parçalara kesiniz.
 
Balık parçalarını bir kaba koyunuz, üstüne limon sıkınız. Ananas, yeşil biber, tereyağı, baharat ve sos koyulaştırıcı ekleyiniz ve iyice karıştırınız. 
 
Üstü kapalı olarak 850 Watt gücünde yakl. 5 dakika ve 450 Watt gücünde yakl. 12 dakika pişiriniz.
  
 |