|
|
Kolyoz Tava |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc106427
Gönderme Tarihi: 02.Nis.2015
2,413 defa indirildi / yazdırıldı
|
1000 gr Kolyoz
220 gr ayçiçeği yağı (1 bardak)
1 kahve fincanı un
1 adet limon
Tuz
Balıkları yıkayıp tuzladıktan sonra 1 saat bir tarafa bırakmalıdır. Sonra, bu balıkları, tabak içindeki 1 kahve fincanı una batırmak suretiyle unlayın. Dumanı tütercesine kızdırılmıs 1 bardak ayçiçeği yağı olan tavaya atın. Balıkların bir tarafları pembelestikten sonra diğer taraflarını çevirmek suretiyle 4 - 6 dakika kızartmalı ve delikli kepçe ile tabağa alarak servis yapın.
|
|
Kolyoz Tava Tarifleri Balıklar
|
|