| 
 
 
 | 
KOLBER TEREYAĞI | 
  | 
zumZUM 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.04.2006 
Mesajlar: 150 Şehir: Sivas | 
Kısa URL: https://ml.md/lc2479 
Gönderme Tarihi: 23.Nis.2006 
2,307 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
MALZEMELER
 
 
20 dilim tereyağı için
 
250 gr tereyağı
 
2 çay kaşığı tuz
 
bir tutam karabiber
 
¼ limon suyu
 
2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz
 
 
 
 
HAZIRLANIŞI
 
 
Bütün malzemeyi bir kapta ağaç spatula ile 3-4 dakika karıştırıp birbirlerine yediriniz.  20x30 cm ebadında yağlı kağıdın bir ucuna yağı sopa gibi 50 bin lira kalınlığında yuvarlak uzatıp sarın. Buzdolabına koyun. İhtiyacınız olduğunda 4-5 mm kalınlığında kesip kullanın. Bu yağ ızgara balıklarla çok iyi gider.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |