| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kolay Peynirli Tirit | 
 
  | 
Buğday Hatun 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 01.06.2010 
Mesajlar: 40 Şehir: Kerkük | 
Kısa URL: https://ml.md/lc52433 
Gönderme Tarihi: 03.Haz.2010 
2,267 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Bir tencereye 1 soğan çentip bir kaşık tereyağı ile çeviriniz. Soğan pembeleşince, yeteri kadar etsuyu ilâve edip kaynatınız. Sonra ekmeği ince ince dilip çukurca geniş bir tabağa bir sıra döşeyip üstüne rendelenmiş gravyer peyniri serpiniz. Üzerine tekrar ekmek döşeyip peynir serpiniz. Tabak dolunca tencerede kaynayan suyu üzerine geçiriniz. Beş dakika fırınladıktan sonra servis yapınız.
 
 
Not: Bir kap içinde 2 yumurtayı az su ve rendelenmiş biraz permazan peyniriyle ince halledip serpilen gravyer peynirini üstüne geçirdikten sonra ikinci sıra ekmeği düşerseniz daha hoş olur.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kolay Peynirli Tirit Tarifleri Diğer Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |