| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kolay Mayonezli Kefal | 
 
  | 
çay&sempati 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.10.2010 
Mesajlar: 40 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc56775 
Gönderme Tarihi: 20.Ekm.2010 
2,085 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Balığın içinin ve dışının pulları temizlendikten sonra, bütün olarak haşlanır.
 
Tabağa alınarak parçalanır ve kümelenir.
 
Mayonez, kırmızı turup ve yeşil zeytinlerle süslenerek servis edilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kolay Mayonezli Kefal Tarifleri Kefal Tarifleri
 | 
 
 
 
 |