1 litre süt
1 paket kedi dili bisküvi
Islatmak için 1 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 poşet toz krem şanti
300 gram çikolata
Kedi dili pastasına öncelikle kremayı yaparak başlayın. Un, nişasta, süt ve toz şekeri bir tencere içerisine koyup karıştırın.
Kaynayana kadar karıştırın ve kremayı ortaya çıkarın. Ortaya çıkan kremaya vanilya ve toz krem şantiyi ekleyin ve iyice karıştırın. Kremayı hazır edince kenara alın.
Bisküvileri süt ile ıslatın ve tepsi içerisine dizin. Üzerine ılımış olan kremayı dökün. Her yerine yayın. (İsteğe göre birkaç kat yapılabilir.)
Son olarak da çikolatayı rendeleyin. Biraz dolapta soğuttuktan sonra yiyebilirsiniz.
|