| 
 
 1 kg karnabahar
 150 ml İçim Şef Krema
 250 gr İçim Taze Kaşar
 3 diş sarımsak
 1 büyük soğan
 4 tane karanfil
 3 tane yenibahar
 ¼ muskat
 1 dolu çay kaşığı tuz
 1 tatlı kaşığı karabiber
 
 1 kg karnabaharı çiçeklerine ayırın ve düdüklü tencereye koyun.
 1 soğanı ikiye kesip 4 tane karanfili soğana saplayın.
 3 diş sarımsağı, soğanı, 4 tane yeni baharı ve 1 dolu çay kaşığı tuzu tencereye ekleyin.
 Düdüklü tencerenin altını kaplayacak kadar su ekleyip, düşük basınç ayarında 3 dakika pişirin.
 Karnabaharların sıcağı üzerindeyken 150 ml İçim Şef Krema, 1 tatlı kaşığı karabiber ve ¼ muskat ekleyip karıştırın.
 İçim Şef Kremayı iyice çekince fırın kabına alın.
 Üzerine 250 gr İçim taze kaşarı rendeleyip ızgara modundaki fırında, 250 derecede 7-8 dakika kaşarlar iyice eriyip yer yer kahverengileşinceye kadar pişirin.
 
 
 |