| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kolay Bilezik Kebabı | 
 
  | 
çarliston 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 09.02.2009 
Mesajlar: 19 Şehir: Antalya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc33566 
Gönderme Tarihi: 09.Şub.2009 
2,112 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
5 adet kemer patlıcanı
 
0.5 kg. kuşbaşı tavuk göğüs
 
2 bardak süt
 
1 bardak mısır unu
 
kızartma yağı
 
tuz
 
karabiber
 
 
Patlıcanlar alacalı soyulur, 1 cm kalınlığında boyuna parçalara bölünür. Derin bir kabın içine süte yatırılır. (Süt gevreklik verir) 1 saat sütte kalan patlıcanlar alınır, her parçanın üzerine 1 adet tavuk eti koyularak rulo şeklinde sarılır. Kürdan ile tutturulur. önce süte daha sonra mısır ununa bulayıp kızartılır. Sebze haşlaması ile servis yapılır.
 
 
Not Kızartmalarda galeta unu veya un yerine mısır ununu tercih ederseniz daha sağlıklı olur. Çünkü mısır unu kızartma yağında yanmaz, yağı karartmaz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kolay Bilezik Kebabı Tarifleri Beyti Tarifleri
 | 
 
 
 
 |