| 
 
 Malzeme:
 20 gram erişte
 2 çorba kaşığı Bizim Ayçiçek Yağı
 8 adet taze soğan
 1 adet taze zencefil
 2 diş sarımsak
 200 gram mantar
 1 adet dolmalık kırmızıbiber
 1 adet kabak
 1 adet havuç
 300 gram brokoli
 300 gram lahana
 2 çorba kaşığı soya sosu
 2-3 adet kişniş yaprağı
 200 gram beyaz peynir
 
 Büyük bir tencerede su kaynatın. Erişteleri kaynayan suda 5 dakika haşlayıp süzün. Büyük bir tavada sıvıyağı ısıtın. Tavaya taze soğan, sarımsak ve zencefili ekleyip hepsini 1 dakika boyunca karıştırarak kızartın. Doğranmış kırmızıbiberi, kabağı, havucu, brokoliyi de tavaya koyup 3-4 dakika kızartın. Buharın artması için içine 1-2 çorba kaşığı su koyabilirsiniz. Mantar, lahana, soya sosu ve ekleyip 2-3 dakika malzemeler iyice karışana kadar pişirin. Haşlanmış noodle ile karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine küp doğranmış beyaz peyniri ve kişniş yapraklarını yerleştirip servis yapın.
 
 
 |