| 
 | 
| Kıymalı Karalahana (Samsun) | 
|  | jetaşçı Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 31.08.2007
 Mesajlar: 53
 
 | Kısa URL: https://ml.md/lc17445 Gönderme Tarihi: 31.Ağu.2007
 4,014 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1 demet karalohananın yapraklarını yıkayıp doğrayın. Kaynar suda haşlayıp suyunu süzün. 4 adet kuru soğanı kıyıp 3 çorba kaşığı tereyağında kavurun. 250 gr kıyma ve 2 çorba kaşığı salça ilave edin. Tuz ve 1 kahve fincanı yıkanmış pirinç ekleyip karıştırın. 1 kahve fincanı su ilavesiyle pişrip sıcak olarak servis yapın.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |