| 
 
 1 paket Bizim Mutfak Kremalı Mantar Çorba
 Yarım kilo ıspanak
 1 orta boy soğan
 20ml zeytinyağı
 1 adet Bizim Mutfak Tavuk Bulyon
 bir miktar Tuz, karabiber
 
 Yarım kilo ıspanağı kıyıp, 1 adet rendelenmiş soğan ile 20ml zeytinyağında kısık ateşde kavurun. Ispanak suyunu çekince 4 su bardağı su, 1 adet tavuk bulyon ve 1 paket Bizim Mutfak Kremalı Mantar Çorbasını ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika kısık ateşte pişirin. 1 çay bardağı krema ilave edip. 3 dakika daha kısık ateşte pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp, ocaktan alın. El blendırı ile pürüzsüz hale getirip, kızarmış baharatlı küçük kıtırlarla sıcak servis yapın.
 
 
 |