| 
 | 
| Kişniş Otlu Ayran Çorbası | 
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc57177 Gönderme Tarihi: 01.Kas.2010
 2,204 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Pazı, maydanoz, kişniş otu ve dereotu ince ince kıyılarak 1 kilo suda haşlanır.Diğer bir tencerede Bizim Mutfak Ayran Aşı çorbası pişirilir. Çorba kaynadıktan sonra haşlanmış yeşillikler içine katılır. Başka bir tabakta çırpılan süzme yoğurt yavaş yavaş çorbaya eklenerek karıştırılır. Arzuya göre tuz eklenerek soğuk yada ılık olarak servis edilir.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |