| 
 
 
 | 
Kışlık Taze Fasulye Dondurma | 
  | 
Doctor 
English Admin 
 
  
Kayıt: 15.01.2007 
Mesajlar: 1266 Şehir: KKTC | 
Kısa URL: https://ml.md/lc163155 
Gönderme Tarihi: 19.Şub.2022 
290 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
İlk önce 2 kg yeşil fasulyemizi yıkayıp ayıklayalım.
 
Temizlediğimiz fasulyelerimizi dilediğimiz gibi doğrayalım.
 
Bir kilo domatesimizi de yıkadıktan sonra rendeleyelim.
 
Büyük bir tencerenin içerisine doğradığımız fasulyeler ile domates rendelerini alalım.
 
Ocağın altını kısık ateşe ayarlayalım ve kavurmaya başlayalım.
 
Taze fasulyelerimizin rengi değişmeye başlayıncaya kadar kavuralım. Ara ara karıştırmayı da ihmal etmeyelim.
 
Renkleri değişmeye başlayınca ocaktan indirip soğuması için bir kenara alalım.
 
Soğuyan domatesli fasulyelerimizi buzdolabı poşetlerimize paylaştıralım.
 
Poşetin içerisindeki havayı iyice aldıktan sonra ince ve düz olacak bir şekilde poşetleyelim.
 
Hazırladığımız kışlık fasulyelerimizi derin dondurucuya atalım ve saklayalım.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |