| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kısır Sos | 
 
  | 
Fevzii 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.04.2013 
Mesajlar: 67 Şehir: İskenderun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc89479 
Gönderme Tarihi: 22.May.2013 
1,937 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 su bardağı ince bulgur
 
4 adet taze soğan
 
2 adet domates
 
Yarım demet maydanoz
 
1 çorba kaşığı biber salçası
 
1 çay kaşığı tuz
 
1 çay bardağı zeytinyağı
 
 
Bulgurun üzerine 1,5 su bardağı ılık su konur ve 10 dakika bekletilir. Üzerine kabaca doğranmış domates, soğan, maydanoz ve zeytinyağı, salça tuz eklenir. Şekli bozulana kadar çekilir. Sulu bir sos olur.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kısır Sos Tarifleri Beşamel Sos Tarifleri
 | 
 
 
 
 |