150 g Nestlé Professionel Panna Cotta
500 ml süt
500 ml krema
Tart hamuru için:
190 g un
1,25 g vanilya
22,5 g toz fındık
67,5 g pudra şekeri
55 g tereyağı
55 g margarin
Üzeri için:
Arzu edilen kırmızı meyveler
Tart hamuru için, tüm malzemeleri yoğurun.
Hamuru tezgaha alın ve merdane yardımı ile açın.
Hamurdan parçalar alarak yağlanmış tart kalıplarına eşit bir şekilde yayın.
Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 20-25 dakika pişirin. Soğumaya bırakın.
Süt ve kremayı tencereye alıp ısıtın. Kaynamaya başlayan karışımı ocağın üzerinden alın.
Üzerine Nestlé Professionel Panna Cotta toz karışımını ilave edin.
Karıştırıp tekrar kaynayana kadar ısıtın (Yaklaşık 2-3 dakika).
Tart kalıplarının içine kırmızı meyve parçalarını koyun.
Üzerine karışımı ilave edin.
Buzdolabında en az 1 saat soğutun.
Servis yapmadan önce üzerini arzu ettiğiniz kırmızı meyveler ile süsleyin.
|