Yarım su bardağı kırmızı mercimek
 
2 çorba kaşığı toz köri
 
2 tatlı kaşığı toz kişniş
 
2 su bardağı sebze suyu
 
8 adet AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüs
 
225 gr taze ıspanak (kıyılmış)
 
1 çorba kaşığı taze kişniş (kıyılmış)
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
Süslemek için;
 
Taze kişniş dalları
 
Servis için;
 
Beyaz basmati pirinci pilavı veya pide
 
 
1 Mercimekleri yıkayın.
 
2 Toz köri, toz kişniş ve sebze suyuyla birlikte geniş ve kalın tabanlı bir tencereye koyun.
 
3 Kaynamaya başladıktan sonra ateşi kısın, tencerenin kapağını kapatın, 10 dakika kaynatın.
 
4 AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüsleri ve ıspanağı ekleyin, kapağı tekrar kapatın ve AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüsler pişene kadar kaynatmaya devam edin.
 
5 AYTAÇ ÇİFTLİK PİLİÇ Tabaklı Piliç Sırtsız Göğüsler piştikten sonra kıyılmış taze kişniş, tuz, çekilmiş tane karabiber ekleyin ve karıştırın.
 
6 Kişniş dalları ile süsleyin pilav veya kızarmış pidelerle servis edin.
 
 
 
  
 |