Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Amasya Yemekleri > Kestaneli Pilav (Sinop) (1 adet - 5,805 defa bakıldı)

Kestaneli Pilav (Sinop)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Amasya Yemekleri
Artvin Yemekleri
Bartın Yemekleri
Bayburt Yemekleri
Bolu Yemekleri
Çorum Yemekleri
Düzce Yemekleri
Giresun Yemekleri
Gümüşhane Yemekleri
Karabük Yemekleri
Kastamonu Yemekleri
Ordu Yemekleri
Rize Yemekleri
Samsun Yemekleri
Sinop Yemekleri
Tokat Yemekleri
Trabzon Yemekleri
Zonguldak Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kestaneli Pilav (Sinop)

seda hoş
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 14.09.2018
Mesajlar: 25
Şehir: Mardin
Kısa URL: https://ml.md/lc136951
Gönderme Tarihi: 15.Eyl.2018
625 defa indirildi / yazdırıldı




THY Skylife

15 tane çiğ Erfelek kestanesi
300 gr kuşbaşı kuzu eti
250 gr tereyağı
600 gr pirinç
1 litre sıcak su
1 adet büyük boy kuru soğan
200 gr haşlanmış nohut
100 gr çam fıstığı
50 gr kuş üzümü
1 yemek kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı tuz

Kestanelerin üzerine artı şeklinde çizikler atın ve ılık suda bir saat bekletin. 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Kabuklarını soyun. Pirinci ılık su ile yıkayın. Eti yağsız bir tencerede kavurun. Suyunu salıp çekince kekik, karabiber ve 50 gr tereyağında beş dakika kavurun. Tuz serpip tencereden çıkarın. Soğanı doğrayın. Eti kavurduğunuz tencereye kalan tereyağını alın ve orta ateşte eritin. Soğanları soteleyin. Dolmalık fıstık ve kuş üzümünü ekleyin. İki dakika kadar kavurun. Pirincin suyunu süzüp tencereye alın ve taneleri saydamlaşana kadar kavurun. Sırasıyla nohudu, eti, kestaneleri ekleyin ve malzemelerin 2 cm üzerine çıkacak kadar sıcak su koyarak pilavı kısık ateşte 20 dakika pişirin.







Kestaneli Pilav (Sinop) Tarifleri Amasya Yemekleri



(1 adet Kestaneli Pilav (Sinop) 5,805 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort