Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Çulluk Tarifleri > Kestaneli Hindi Tandır (1 adet - 391 defa bakıldı)

Kestaneli Hindi Tandır


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kestaneli Hindi Tandır

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc167777
Gönderme Tarihi: 08.Ekm.2022
187 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.dogrusucarrefoursa.com

2 adet hindi but
1 büyük soğan
2 diş sarımsak
Defne yaprağı
Pilav malzemeleri:
1 orta boy soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
3 su bardağı pirinç
400 gram kestane
1 tutam dereotu ya da maydanoz
Sıvı yağ
Karabiber
Yenibahar
Tuz

Öncelikle hindi butların pişirilmesi gerekiyor. Hindi düdüklü tencereye alınır ve bir miktar suda soğan, sarımsak ve defne yaprağı ile birlikte haşlanır. Pirinçler yıkandıktan sonra ılık suda bekletilir. Hindi haşlanırken iç pilav hazırlığına başlayabilirsiniz. Tereyağı az sıvıyağ ile birlikte eritilir ve önce soğan, ardından 4’e bölünmüş kestaneler de ilave edilerek kavurma işlemine devam edilir. Suyu süzülen pirinçler bu karışıma eklenerek birkaç tur karıştırılır. 4 su bardağı sıcak su ilavesinden sonra, tuz, baharatlar ve ince kıyılmış maydanoz ya da dereotu eklenir ve kısık ateşte pişmeye bırakılır.
Hindi eti piştikten sonra pilav üzerine didiklenerek servis yapılır. Dilerseniz pilavı az sulu bırakarak, didiklenmiş hindi etleri ile birlikte son suyunu çekene kadar tencerede pişirebilirsiniz.






Kestaneli Hindi Tandır Tarifleri Çulluk Tarifleri



(1 adet Kestaneli Hindi Tandır 391 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort