|
|
KESME ÇORBA |
|
Havva Atar
Aşçıbaşı
Kayıt: 02.07.2014
Mesajlar: 26 Şehir: Erzurum |
Kısa URL: https://ml.md/lc99560
Gönderme Tarihi: 03.Tem.2014
1,544 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.mpd.org.tr
500 gr. Un
1 litre Et suyu
250 gr. Mercimek
2 kaşık salça, tuz
2 kaşık margarin veya tereyağı
Hamur iyice yoğrulur , ince ince kesilir. Önceden hazırlanmış olan kaynamış su içerisine dökülür.(Bu su et suyu da olabilir). Haşlanmış mercimek yağda kızartılmış olan soğan çorbanın içine konur. Biraz salça da atılır.
|
|
KESME ÇORBA Tarifleri Bingöl Yemekleri
|
|