| 
 
| 
 
 
 | 
 
KEREVIZLI PATATES PÜRESI | 
 
  | 
amator 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 22.04.2006 
Mesajlar: 147 Şehir: Kecioren | 
Kısa URL: https://ml.md/lc2417 
Gönderme Tarihi: 22.Nis.2006 
2,638 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
MALZEMELER
 
 
6-8 adet büyük patates
 
orta boy kereviz
 
1 diş büyük sarımsak
 
bir kaşık margarin
 
cream frenchie.yada bir çay bardağı yoğurt  ve 3- 4 kaşık mayonez karışımı yada bir miktar süt
 
 
 
HAZIRLANIŞI
 
 
Patates ve kerevizi soyup haşlayın. Haşlama suyunun içine tuz eklemeyi unutmayın. Patates ve kerevizleri haşladıktan sonra bunları püre haline getirin. İçine bir miktar tuz, ezilmiş sarımsak, bir miktar katı margarin(yada sıvı margarin) ve elimizde hangi malzeme varsa yani cream frenchie yada yoğurt ve mayonez karışımı yada süt. Onu da ekledikten sonra servise hazır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
KEREVIZLI PATATES PÜRESI Tarifleri Balkabağı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |