|
Kerevizli Makarna |
|
Nur Şah
Aşçıbaşı
Kayıt: 17.01.2017
Mesajlar: 23 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc122594
Gönderme Tarihi: 24.Oca.2017
3,435 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket makarna
1 adet ufak boy kereviz (yaprakları ile birlikte)
1 adet et su tablet
Yarım çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı sıvı yağ
İlk olarak 1 paket makarnayı haşlıyoruz. Makarna haşlanırken dolma biberleri orta incelikte kesiyoruz. Daha sonra kerevizi yaprakları ile birlikte küçük ve incecik doğruyoruz. Kestiğimiz biber ve kerevizi kızgın yağda kızartıyoruz. Haşlanan makarnayı süzüyoruz. boş tencereye tereyağı ve sıvı yağı koyuyoruz. Daha sonra kızarttığımız biber ve kerevizleri(yaprakları ile birlikte) haşlanan makarnanın içine katıp karıştırıyoruz. Oluşan karşımı boş tenceredeki yağın içine koyup 5-7 dak. (et su tableti unutmayın) pişiyoruz daha sonra servis yapıyoruz. Serviste domates sosu da koyabilirsiniz.
|
|