| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kereviz Saplı Sucuklu Balık Şiş | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113753 
Gönderme Tarihi: 27.Arl.2015 
1,549 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.aytac.com.tr
 
 
100 g AYTAÇ GURME SUCUK (dilimlenmiş)
 
100 g mezgit fileto
 
100 g orta boy karides
 
2 adet patates
 
2 adet sarı dolmalık biber
 
120 g brokoli
 
2 adet kereviz sapı
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
40 g tereyağı
 
3 yemek kaşığı zeytinyağı
 
 
1 Bir tencereye patatesin üzerini geçecek kadar su aktarıp patatesi haşlayın. Kabuğunu soyup çatalla püre haline getirin.
 
2 Sos tenceresinde tereyağını eritin. Patates püresini tuzla tatlandırıp tereyağına ekleyin ve karıştırın.
 
3 Brokolileri ayrı bir tencerede kaynar suyun içinde 3 dakika haşlayın.
 
4 Orta ateşteki bir tavada zeytinyağı ısıtın, brokolileri ekleyin ve soteleyin.
 
5 Balık, AYTAÇ GURME SUCUK ve biberi eşit boylarda kesip karideslerle birlikte kereviz saplarını bambu çubuklara dizin. Üzerine karabiber serpip ızgarada 10-12 dakika pişirip, brokoli ve püre ile servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kereviz Saplı Sucuklu Balık Şiş Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |