Kereviz 1 adet
 
Havuç 1 adet
 
Kereviz yaprağı 3-4 adet
 
Kornişon turşu 4 adet
 
Tuz 2 çay kaşığı
 
Mayonez 2 yemek kaşığı
 
Kırık ceviz 1 yemek kaşığı
 
Sıvı yağ 1 yemek kaşığı
 
Nar tanesi 1 yemek kaşığı
 
 
Bir kaba kereviz ve havuçları güzelce rendeleyin.
 
Kereviz yapraklarını ve kornişon turşuları ince ince doğrayıp kabın içerisine ilave edin.
 
Tuz, mayonez, kırık ceviz ve yağı da ekleyerek malzemeleri güzelce karıştırın.
 
Hazırladığınız meze karışımını sunum tabağına alın.
 
Üzerini nar taneleri ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
 
 
 
  
 |