| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kereviz Püreli Kuzu İncik | 
 
  | 
tarif sayar 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 03.10.2018 
Mesajlar: 36 Şehir: Hatay | 
Kısa URL: https://ml.md/lc137583 
Gönderme Tarihi: 11.Ekm.2018 
1,533 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Anadolujet Magazin
 
 
250 gr kuzu incik
 
1 adet kereviz kökü
 
1 adet kuru soğan
 
1 adet Amasya elması
 
1 yemek kaşığı tereyağı
 
1 tutam taze biberiye
 
1 yemek kaşığı zeytinyağı
 
1 tutam taze kekik
 
50 ml süt
 
Deniz tuzu
 
Karabiber
 
 
Fırınınızı 170 dereceye ayarlayın. Orta boy bir tencerede mühürlediğiniz eti yağlı kâğıda yerleştirip üzerine tuz, karabiber, taze kekik ve taze biberiye serpin. Folyoya sarın ve önceden 170 dereceye ayarladığınız fırına atın. Bu şekilde üç saat pişirin. Diğer taraftan kerevizi ve kuru soğanı ince ince kesip zeytinyağı ile kavurun. Üzerine yarım bardak su ilave edip yumuşamasını bekleyin. Ardından süt, tereyağı, tuz ve karabiber ilave edip püre hâline getirin. Pişen eti ellerinizle tiftikleyin. Son olarak, bir kırmızı elmayı piyaz gibi doğrayıp tereyağı ile kavurduktan sonra yemeğin üzerine ilave edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kereviz Püreli Kuzu İncik Tarifleri Biftek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |