|
|
Kereviz Çorbası |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc60038
Gönderme Tarihi: 04.Şub.2011
1,710 defa indirildi / yazdırıldı
|
Sayıma Adıbelli
3 Adet kereviz
2 Yemek kaşığı limon suyu
2 Yemek kaşığı tereyağı
2 Yemek kaşığı silme un
3 Su bardağı et suyu
Tuz
Karabiber
3 Sap dereotu
Kerevizleri elma gibi soyup yıkayın. İri parçalar halinde doğrayıp limon suyu ve 1 su bardağı kaynar su ile tencerede 10-15 dakika pişirin. Haşlanmtş kerevizleri suyu ile birlikte sıcak sıcak rondonun içine koyup karıştırarak püre yapın. Dereotlarını da ekleyip tekrar karıştırın. Boşalan tencerede unu yağ ile kavurun. Et suyunu ısıtın, ılık haldeki et suyunu veya aynı miktar suyu yedirerek kavrulmuş una ekleyin. Tuz, karabiber ve kereviz püresini ekleyip bir taşım kaynatın. Sıcak sıcak servis yapın.
|
|
Kereviz Çorbası Tarifleri Yonca Yemek Tarifleri
|
|