| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kemikli Rosto | 
 
  | 
Cankat 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 04.04.2009 
Mesajlar: 725 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc50606 
Gönderme Tarihi: 17.Nis.2010 
3,443 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Metropost
 
 
Malzeme:
 
600 gr kemikli rosto
 
2 havuç
 
3 patates
 
1 limonun suyu
 
1 yumurta sarısı
 
1 kuru soğan
 
1 tutam tuz
 
1 tutam karabiber
 
1 yemek kaşığı tereyağı
 
5 bardak su
 
 
Hazırlanışı:
 
Eti yıkayarak düdüklü tencerede üzerine su koyup 30 dk. kadar haşlayın. Ayrı bir tencereye tereyağı koyup eriterek üzerine istediğiniz şekilde doğradığınız patatesi, havucu ve bir bütün soğanı ekleyip 1-2 dk. soteleyin. Sotelenen sebzelere et suyunu, eti, karabiberi ilave ederek sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Son olarak limon suyu ile karıştırıp haşlamaya ekleyerek yemeğin terbiyesini yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kemikli Rosto Tarifleri Bonfile Tarifleri
 | 
 
 
 
 |