|
|
Kemalpaşa Tatlısı |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc109355
Gönderme Tarihi: 09.Tem.2015
1,479 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://migros.com.tr
1 paket kemalpaşa
5 su bardağı süt
2 dolu buğday nişastası
2 dolu yemek kaşığı un
6 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı hindistancevizi
1 tatlı kaşığı vanilya
1. Kemalpaşa tatlılarını paketin üzerinde tarif edildiği gibi pişirin.
2. Pişerken sık sık karıştırmayı unutmayın ki, tatlılar şerbetini eşit çeksin.
3. Tatlıları en uygun tepsiye dizin.
4. Bunun için orta boy dikdörtgen borcam kullanabilirsiniz.
5. Hindistan cevizi, şeker, un ve nişastayı tencereye alıp karıştırın.
6. Üzerine sütü ekleyin.
7. Karıştırarak pişirin.
8. En son vanilyayı ekleyin.
9. Muhallebiyi tatlıların üzerine döküp yayın.
10. Tam kıvamında ve lezzetinde olması için, tatlı soğuk, muhallebi sıcak olmalı.
11. En üste Hindistan cevizi serpin.
12. Soğuyunca dilimleyerek servis edin.
|
|
Kemalpaşa Tatlısı Tarifleri Migros Yemek Tarifleri
|
|