| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kefal Terin | 
 
  | 
Lale 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.05.2006 
Mesajlar: 45 Şehir: Berlin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc7153 
Gönderme Tarihi: 25.Ağu.2006 
2,824 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet kefal
 
2 adet patates
 
1 adet havuç
 
100 gr. bezelye
 
2 adet yumurta
 
1 adet limon
 
2 yaprak balık jelatini
 
tuz
 
karabiber
 
 
Patates ve havucu soyup küp biçiminde doğrayın. Tencereye alın tuz ve karabiber ialve edip bir taşım kaynatın. Fleto çıkarttığınız balıkları ve bezelyeyi de ekleyip 10 dakika pişirip kevgire çıkartın. Terin için; limonu sıkın yumurta sarıları ile birlikte çırpın, tencerede kalan suya ekleyerek terbiye edin. Balık jelatinlerini ılık suda eritin, tencereye ekleyin, ılımaya bırakın. Sebzeli balıkları da tecereye ekleyip karıştırın. Terini porsiyonluk kaplara dağıtıp buzdolabında donmaya bırakın, servisten önce servis tabaklarına ters çevirerek sunun.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kefal Terin Tarifleri Ahtapot Tarifleri
 | 
 
 
 
 |