Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

KEÇİBOYNUZU ŞERBETİ (Harnup)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Ayran Tarifleri
Boza Tarifleri
Çay Tarifleri
Çilek Suyu Tarifleri
Elma Suyu Tarifleri
Gazoz Tarifleri
Kokteyl Tarifleri
Limonata Tarifleri
Maden Suyu Tarifleri
Meyve Suyu Tarifleri
Milkshake Tarifleri
Nar Suyu Tarifleri
Portakal Suyu Tarifleri
Salep Tarifleri
Sıcak Çikolata Tarifleri
Smoothie Tarifleri
Şerbet Tarifleri
Soda Tarifleri
Şurup Tarifleri
Türk Kahvesi Tarifleri
Vişne Suyu Tarifleri
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


KEÇİBOYNUZU ŞERBETİ (Harnup)

mutfaktabirimivar
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 21.01.2007
Mesajlar: 293
Şehir: Ümitköy
Kısa URL: https://ml.md/lc11399
Gönderme Tarihi: 21.Oca.2007
4,674 defa indirildi / yazdırıldı




Kullanılacak malzeme:
3 kilo keçiboynuzu (etli ve yumuşak cinsinden)
10 litre su

Yapımı:
Etli ve ballı, oldukça yumuşak cinsinden üç kilo keçiboynuzunu kırıp çekirdeklerini çıkardıktan sonra önce havan. da ezmeli, sonra mümkünse makineden geçirmeli. Mümkün değilse çok küçük parçalar haline gelinciye kadar havanda ezmeye devam etmeli. Havanda küçük parçalar haline getirilen bu keçiboynuzunu bir büyük emaye kaba koyarak üzerine 10 litre kaynar bir halde sıcak suyu döküp karıştırdıktan sonra ağzını sıkıca kapamalı ve 48 saat bu halde bırakmalı. 48 saat sonra temiz yıkanmış, kalınca, fakat seyrek dokunmuş kaput bezi cinsinden bir bezle yapılmış torbaya boşaltarak süzmeli ve süzerken de iyice sıkmalı. Küspenin içinde tad ve şerbetin kalmamasına dikkat etmeli. Elde edilecek şerbet az tatlıysa içine bir miktar şeker katmak mümkündür.






KEÇİBOYNUZU ŞERBETİ (Harnup) Tarifleri Ayran Tarifleri



(1 adet KEÇİBOYNUZU ŞERBETİ (Harnup) 94,226 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort