| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Keçi Peynirli Enginar Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
| 
 |  
| Keçi Peynirli Enginar |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc50149 Gönderme Tarihi: 09.Nis.2010
 2,219 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Malzeme:
 2 adet domates
 1 çorba kaşığı Dere otu
 40 gram keçi peyniri
 30 gram ceviz içi
 taze çekilmiş karabiber
 1 tatlı kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
 1 çay kaşığı acı sos
 2 adet konserve enginar kalbi
 
 Domateslerin kabuklarını soyup doğrayın. Haşlanmış enginarları küp şeklinde doğrayın. İrice doğranmış keçi peyniri, kıyılmış dereotu, ceviz içi ve zeytinyağı ile harmanlayın. Terin kalıbının içine doldurun. Önceden ısıtılmış 175 dereceye ayarlı fırında 15 dakika kadar pişirin. Enginar kalplerini ızgarada pişirin. Fırından çıkarmış olduğunuz ılık enginar salatasını servis tabağına aktarın. Üzerine enginar kalplerini yerleştirin. Taze çekilmiş karabiber, fesleğen ve acı sos ile servis yapın.
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |