| 
 
| 
 
 
 | 
 
KEBAP MARİNESİ | 
 
  | 
behiye 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 13.05.2009 
Mesajlar: 32 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc36527 
Gönderme Tarihi: 17.May.2009 
3,065 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kahve fincanı soğan suyu, 1 kahve fincanı zeytinyağı ve 1 kahve fincanı süt karışımıyla etlerinizi ovup yaklaşık 10-12 saat buzdolabında bekletin.
 
Buzdolabından aldıktan sonra yapacağınız kebaplar çok daha lezzetli olacaktır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
KEBAP MARİNESİ Tarifleri Balık Sosu Tarifleri
 | 
 
 
 
 |