| 
 
 
 | 
Kaz ve Bulgur Pilavı (Dörtdivan Bolu) | 
  | 
tron 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.04.2018 
Mesajlar: 38 Şehir: Artvin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc139816 
Gönderme Tarihi: 16.Oca.2019 
1,321 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
 
Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi
 
 
1 adet Kaz 
 
½ kg. Bulgur
 
 
Kazlar temizlendikten sonra haşlanır. Ardından fırına verilip, kızartılır. Haşlanan suya bulgurlar atılarak bulgur pilavı yapılır. Beraber servis edilir.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |