| 
 
| 
 
 
 | 
 
KAZ TASKEBABI | 
 
  | 
Mersiye Şükrani 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 07.07.2010 
Mesajlar: 91 Şehir: Şiraz | 
Kısa URL: https://ml.md/lc53431 
Gönderme Tarihi: 08.Tem.2010 
1,787 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Kazın yağlı kısımlarını parça parça ve düzenli bir biçimde doğrayınız. Üstüne tuz, biber ve istediğiniz baharatı ekerek bir gece dinlenmeğe bırakınız. Ertesi gün kanı ve suyu süzüldükten sonra soğan suyu ile karıştırıp ateşe pişmeğe koyunuz. Pişince bir tabağa istif edip sofraya getirip sıcak sıcak yiyiniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
KAZ TASKEBABI Tarifleri Kebaplar
 | 
 
 
 
 |