| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kavurmalı Talaş Böreği | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc114033 
Gönderme Tarihi: 08.Oca.2016 
1,764 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
6 adet kare milföy hamuru
 
300 g AYTAÇ KAVURMA
 
4-5 adet taze soğan
 
1 adet kuru soğan
 
Yarım demet maydanoz
 
1 adet yumurta sarısı
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
 
1 Soğanları ince ince doğrayın.
 
2 Tereyağını bir tavada eritin.
 
3 Soğanları ekleyin ve kavurun, ardından AYTAÇ KAVURMA yı, tuzu ve karabiberi ekleyin.
 
4 Kare şeklindeki milföy hamurlarını merdaneyle inceltin.
 
5 Hamurların ortasına hazırladığınız içten bir kaşık kadar koyun ve bohça şeklinde kapatın.
 
6 Börekleri fırın tepsisine dizin.
 
7 Üzerlerine yumurta sarısı sürün.
 
8 Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında yaklaşık 20-30 dakika pişirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kavurmalı Talaş Böreği Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |