| 
 
 
 | 
Kavurmalı Kremalı Sebzeli Makarna | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc111543 
Gönderme Tarihi: 20.Eyl.2015 
2,472 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 paket makarna
 
1 adet kabak
 
2 adet havuç
 
2 adet patates
 
2 adet biber
 
1 adet kırmızı biber
 
2 çorba kaşığı margarin
 
250 gr kuşbaşı et
 
1 paket krema
 
Tuz
 
 
Sebzelerin hepsi uzun şekilde kesilir ve tuzlanıp margarinle ayrı ayrı kavrulur.
 
Kuşbaşı et hafif yağda pişene kadar kavrulur,piştikten sonra 2 yemek kaşığı kremayla birlikte bir miktar tuz eklenir ve bir müddet daha kavrulur.
 
Kalan kremayı bir tencereye boşaltıp üzerine kavrulmuş sebzeler eklenir ve
 
6-7 dakika kısık ateşte pişirilir..Makarna tarifine göre haşlanıp süzüldükten sonra pişen sebzeler eklenir..Ayrı bir tencerede pişen et servis yaparkenüzerine konur.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |