| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kavurmalı İskender Kebap | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc114028 
Gönderme Tarihi: 08.Oca.2016 
2,352 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
375 g AYTAÇ KAVURMA
 
6 adet tırnak pide
 
4 adet domates
 
10 adet yeşil biber
 
1 yemek kaşığı domates salçası
 
1 kase domates sos
 
Yoğurt
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
 
1 Tırnak pideleri küp doğrayın.
 
2 Bir tavaya domates sosu ilave edin, salçayı ekleyin ve beraber pişirin. Çekilmiş tane karabiber ile lezzetlendirin.
 
3 AYTAÇ KAVURMA'yı ince ince verev doğrayın. Izgara tavasına AYTAÇ KAVURMA ları dizin ve pişirin.
 
4 Servis tabağına doğranmış pideleri yerleştirin. Üstüne ızgarada pişirdiğiniz AYTAÇ KAVURMA ları yerleştirin.
 
5 Biberleri bir tavada soteleyin.
 
6 Domatesleri dörde keserek soteleyin.
 
7 Tabağın bir kenarına çırpılmış yoğurdu, bir kenara domates sosu ekleyin.
 
8 Domates ve biberleri de üzerine ekleyin.
 
9 Tereyağını eritip üzerine gezdirerek servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kavurmalı İskender Kebap Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |