| 
 
| 
 
 
 | 
 
Karpuzlu Kalamar | 
 
  | 
kar 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.01.2016 
Mesajlar: 30 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc115329 
Gönderme Tarihi: 07.Mar.2016 
1,281 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
200 gram karpuz
 
400 gram temizlenmiş kalamar
 
1 adet limon
 
1 tutam Fesleğen
 
1 tutam Dereotu
 
2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
1 tutam Kekik
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Kalamarı jülyen kesin. Kaynayan suya limon kabuğu, bir tutam ince şekilde doğranmış dereotu ve kekik ekleyin.
 
Kaynayan aromalı suya kalamarı ekleyip birkaç dakika hafifçe haşlayın. Haşladıktan sonra süzün. Ilıdıktan sonra kavun kaşığı ile şekillendirdiğiniz karpuzları ve kalamarları kaseye aktarın. 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 limon suyu, tuz, karabiber ince şekilde doğranmış fesleğen ve limon kabuğu rendesini de karıştırıp üzerine gezdirdikten sonra servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Karpuzlu Kalamar Tarifleri Alabalık Tarifleri
 | 
 
 
 
 |