| 
 
| 
 
 
 | 
 
Karpuzda Yunuslar | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc112869 
Gönderme Tarihi: 20.Kas.2015 
2,034 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet orta boy karpuz
 
2 adet muz
 
Mevsim meyveleri
 
 
Karpuz ortanın biraz üzerinden enlemesine kesilir.
 
Kesilen büyük parçanın içi biraz etli olarak boşaltılır.
 
Karpuzun kesilen kenarları deniz dalgası şeklinde yeniden kesilir.
 
Muzların sapları ortadan yarılarak yunusun ağzı yapılır. Ağız kapanmasın diye ağızlarına birer böğürtlen konur.
 
Birer karpuz çekirdeği ile yunusların gözleri yapılır.
 
Kapruz çanağının içine dik olarak yunuslar, kenarları da mevsim meyveleri ile doldurularak servise sunulur.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Karpuzda Yunuslar Tarifleri Elma Tatlısı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |