Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Karnaval Çorbası (Fethiye Muğla)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Karnaval Çorbası (Fethiye Muğla)

afyon lokumu
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 01.06.2016
Mesajlar: 24
Şehir: Afyonkarahisar
Kısa URL: https://ml.md/lc117281
Gönderme Tarihi: 02.Haz.2016
1,731 defa indirildi / yazdırıldı




THY Skylife

3 adet havuç
2 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
3 yemek kaşığı tam buğday unu
1 litre süt
1,5 litre su
1 su bardağı tel şehriye
3 su bardağı haşlanmış nohut
1 demet pazı
1 su bardağı limon suyu
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1,5 çay kaşığı kaya tuzu

Tereyağını ve zeytinyağını ısıtın. Rendelenmiş havuçları tencereye atıp rengi yağa geçene kadar kavurun. Havuçlara bir yemek kaşığı tam buğday unu ekleyip kavurun. Sütü ekleyin ve pelte kıvamına gelene kadar çırpın. Soğuk suyu ekleyin. Kaynayınca tel şehriyeyi, haşlanmış nohudu ve ince kıyılmış pazıyı ekleyin. Bir taşım kaynayınca limon suyu, kekik, pul biber, karabiber ve kaya tuzunu ekleyin. Bir taşım daha kaynatıp servis edin.







Karnaval Çorbası (Fethiye Muğla) Tarifleri Ege Yemekleri



(1 adet Karnaval Çorbası (Fethiye Muğla) 9,181 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort