| 
 
| 
 
 
 | 
 
KARIŞIK PANÇ | 
 
  | 
Turist Ömer 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.05.2005 
Mesajlar: 81
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc10980 
Gönderme Tarihi: 06.Oca.2007 
3,258 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzeme:
 
1 su bardağı şeker 
 
1 bardak su 
 
1 çorba kaşığı toz  çay 
 
1 bardak su
 
1  su bardağı portakal suyu 
 
1/3 su bardağı limon  suyu 
 
1/3 su bardağı üzüm suyu 
 
1/3 su bardağı nar suyu
 
2  şişe soda
 
1/3 su bardağı temizlenmiş küçük kesilmiş portakal
 
1/3 su bardağı temizlenmiş küçük küçük kesilmiş elma
 
1/3 su bardağı çekirdekleri çıkarılmış vişne
 
1/3 su bardağı temizlenmiş taze üzüm  veya
 
İnce kesilmiş  çilek
 
 
Yapılışı:
 
Portakal suyu tarifindeki gibi şerbeti 1 su bardağı şeker ve suyla hazırlayınız. Çayın üstüne 1 bardak kaynamış su dökün ve üstünü kapatarak on dakika bekletin. Çayı süzüp soğutunuz. Çay, şerbet, meyva sularını karıştırın. Bir kaseye buz koyun. Kesilmiş meyvalan buzun üstüne yayın. Çaylı meyva suyunu meyvaîarın üstüne döküp, sodayı da ilave ederek servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
KARIŞIK PANÇ Tarifleri Ayran Tarifleri
 | 
 
 
 
 |