2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
 
3 Adet soğan
 
750 gr but eti kuşbaşı
 
4 Adet patates
 
2 Adet havuç
 
1 Yemek Kaşığı domates salçası
 
 
Bir tencerede yağı eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin. Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun. Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 1-2 defa karıştırın. Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin.Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın. Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 1-2 kez karıştırarak kaynatın. Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın.
 
 
Not: Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz. Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz.
  
 |