|
|
Kare Poğaça |
|
fistolu peçete
Aşçıbaşı
Kayıt: 14.01.2017
Mesajlar: 27 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc122384
Gönderme Tarihi: 14.Oca.2017
1,013 defa indirildi / yazdırıldı
|
12 adet kare milföy hamuru
Yarım kalıp beyaz peynir
1 adet yumurta beyazı
Üzeri için:
1 adet yumurta sarısı
1 çorba kaşığı susam
Peynir ezilir ve yumurta beyazıyla karıştırılır. Çözülmüş milföy hamurlarının ortasına peynirl, iç konur, sağdan soldan ve yukardan aşağıya katlanarak kare şekli verilir. Yağlanmış tepsiye dizilir. Üzerine yumurta sarısı sürülür ve susam serpilir. 190 derece fırında altın rengi alana kadar pişirilir.
|
|
Kare Poğaça Tarifleri Açma Tarifleri
|
|