| 
 
 
 | 
Karamelli ve Bademli Portakal Dilimleri | 
  | 
incirçekirdeği 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.11.2016 
Mesajlar: 22 Şehir: Manisa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc121107 
Gönderme Tarihi: 19.Kas.2016 
1,718 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 Eyüp Sevinç
 
 
4 adet portakal
 
150 gr toz şeker
 
Su
 
40 gr file badem
 
 
Portakalların kabuğunu soyup dilimleyin. Tavada tozşeker ve 1 yemek kaşığı suyu karamelize edin. Portakal dilimlerini karamele bulayıp yağlı pişirme kağıdının üzerine alın ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra kaselere aktarıp üzerine file badem serperek servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |