| 
 
 
 | 
Karamelize Mürdüm Erikli Krep | 
  | 
Hatice Özyol 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.01.2015 
Mesajlar: 42 Şehir: Eskişehir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc111423 
Gönderme Tarihi: 15.Eyl.2015 
1,695 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
3 kaşık margarin
 
1,5 su bardağı süt
 
1 çay fincanı un
 
1 adet yumurta
 
500 gr mürdüm eriği
 
3 yemek kaşığı bal
 
3 yemek kaşığı pekmez
 
 
Süt, yumurta unu karıştırıp krebimizi az SANA ile yağlanmış krep tavasında krepler bitene kadar pişirelim teflona pekmezi ve balı koyup karamelize olana kadar pişirelim içine erikleri koyup 5 dak harmanlayıp soğumaya bırakalım krebin üstüne sosuyla beraber sürüp istediğimiz şekilde servis yapalım
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |