| 
 
 
 | 
KARACİĞER TAVASI (haşlama) | 
  | 
mod 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.02.2011 
Mesajlar: 21 Şehir: Zonguldak | 
Kısa URL: https://ml.md/lc61799 
Gönderme Tarihi: 29.Mar.2011 
3,708 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
500 gram kara ciğer
 
1 su bardağı un
 
3 tane soğan
 
maydanoz
 
zeytinyağı
 
karabiber
 
 
Karaciğeri el büyüklüğünde doğrayınız. İki saat içinde bir kaç defa soğuk su ile yıkayınız. Haşlayınız. Ufak ufak doğrayıp bir bez üstünde kurutunuz. Tuzlayınız. Una bulayıp bol zeytinyağlı tavada kızartınız. Servis tabağına alarak üzerine yağ gezdirerek, karabiber ekiniz. Soğan veya maydanoz piyazını ayrı koyunuz. Servis yapınız.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |