| 
 
| 
 
 
 | 
 
KAPARİLİ LAGOS BUĞULAMA | 
 
  | 
şanverdi 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 02.04.2014 
Mesajlar: 34 Şehir: Manisa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc97097 
Gönderme Tarihi: 03.Nis.2014 
3,535 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
THY Skylife
 
 
100 g lagos balığı
 
20 g kapari
 
20 g kırmızı soğan
 
20 g rezene kökü
 
5 g sarımsak
 
5 g dereotu
 
5 g maydanoz
 
Deniz tuzu
 
Tane
 
Karabiber
 
 
Ayıklanmış lagos balıklarını küp şeklinde doğrayın. Rezene sapı, sarımsak ve kırmızı soğanı daha önceden ısıtılmış tavada zeytinyağı ile kavurun. Soğanlar piştikten sonra balıkları ekleyin. Balıkların rengi dönünce önce tuz ve karabiberi koyun, daha sonra su ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp yaklaşık 10 dakika pişirin. Servisini ise maydanoz ve dereotu ekleyerek derin bir kasenin içinde yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
KAPARİLİ LAGOS BUĞULAMA Tarifleri Çinekop Tarifleri
 | 
 
 
 
 |