Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Besinlerin Değerleri > Kamkatın Faydaları (1 adet - 333 defa bakıldı)

Kamkatın Faydaları


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kamkatın Faydaları

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc177336
Gönderme Tarihi: 16.Nis.2024
82 defa indirildi / yazdırıldı




1- Antioksidan özelliği ile bağırsakların fonksiyonel yapısını düzenler. Lif açısından zengin meyveler; Gaz, hazımsızlık, kabızlık, şişkinlik ve mide krampları gibi sorunların azaltılmasında ve giderilmesinde etkilidir.
2- C Vitamini ve Flavonoidler gibi antioksidanlar sayesinde bağışıklık sistemini güçlü tutar.
3- Kilo yönetimini etkiler.
4- Yüksek miktarda C vitamini, lif ve antioksidan özelliği ile damarlarda görülebilen yağ birikimini azaltır. Kalp yetmezliği, felç, inme ve yüksek tansiyon gibi hastalıklara yakalanma riskini azaltır.
5- Antibakteriyel, antimikrobiyal ve antiinflamatuar özelliklere sahiptir.
6- A vitamini özelliği vücutta toksik maddelerin birikmesini engeller. Ayrıca bu vitamin sayesinde kişinin göz sağlığını destekler. Katarakt riskini azaltır ve görme kaybını tetikleyebilecek faktörleri vücuttan uzaklaştırır.
7- Kamkat meyvesi bol miktarda C vitamini ve kalsiyum içerir. C vitamini özelliği, osteoporoz gibi kemik hastalıkları riskini önemli ölçüde azaltır. Asit içeren besinler ve besinler kemiklerdeki kalsiyum miktarını azaltarak kemik sağlığına zarar verir ve hastalık riskini artırır. Bu nedenle kamkat meyvesi osteoporoz gibi durumlara karşı etkilidir.

Kamkatın Zararları: Lif içeriği nedeniyle bu meyveyi çok fazla tüketen kişilerde sindirim sistemi sorunları, hazımsızlık, kabızlık, gaz veya şişkinlik görülebilir. Bu nedenle ölçülü ve ölçülü tüketilmelidir. Bazı besinlerin yanı sıra alerjik reaksiyonlar da yaşayabilirsiniz.







Kamkatın Faydaları Tarifleri Besinlerin Değerleri



(1 adet Kamkatın Faydaları 333 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort